Grundfos

Grundfos is de wererldwijde marktleider in waterpompen. De Grundfos Group is in 55 verschillende landen actief en bestaat uit meer dan 80 bedrijven. Jaarlijks produceert Grundfos meer dan 16 miljoen pompunits.

Waarom kiezen voor Grundfos pompen?

IPG USP Betrouwbaar IPG USP Innovatief IPG USP Top kwaliteit

Grundfos logoOfficieel Dealer

De Industrial Pump Group heeft met diverse pompfabrikanten een sterke band. Zo is IPG officieel dealer van o.a. Grundfos.

Dompelpompen:
grundfos unilift ap pompen
Unilift AP

Grundfos UNILIFT AP pompen zijn roestvrijstalen dompelpompen die zijn ontworpen voor het verpompen van niet-agressief water en grijs afvalwater, zoals drainage en huishoudelijk afvalwater met deeltjes Deze pompen kunnen worden gebruikt als een draagbare unit of stationaire installatie voor binnen en buiten gebouwen.

Grundfos Unilift KP pompen
Unilift KP

De Grundfos Unilift KP pomp is een roestvrijstalen dompelpomp die is ontworpen voor het verpompen van niet-agressief water en grijs afvalwater, zoals drainage en huishoudelijk afvalwater met deeltjes tot 10 mm. Deze pomp kan worden gebruikt als een draagbare unit of stationaire installatie binnen en buiten gebouwen.

Grundfos Unilift CC pompen
Unilift CC

Grundfos UNILIFT CC-pompen zijn eentraps dompelpompen en zijn ontworpen voor het verpompen van schoon, niet-agressief water en licht vervuild (grijs) afvalwater. Geschikt voor verpompen tot een waterniveau van 3 mm. Deze pompen hebben zowel een boven- als een zijuitlaat, waardoor ze eenvoudig kunnen worden aangepast aan uw bestaande leidingen.

Grundfos DP pompen
DP

De dompelbare Grundfos afvoerpompen (DP) bestrijken een motorbereik van 0,9-2,6 kW. Deze pompen zijn uitgerust met een semi-open lamellenwaaier die vaste stoffen tot 10mm groot kan verpompen.

Grundfos Unilift AP pompen
APG

AP(G)-pompen zijn ontworpen voor het verpompen van afvalwater, slibhoudend water, grondwater en rioolwater. Deze pompen zijn uitgerust met een snijsysteem dat alle vernietigbare vaste stoffen in kleine stukjes snijdt.

Meertrapspompen:
Grundfos CR pompen
CR

Serie vertikale meertraps centrifugaalpompen.
Deze pompen hebben de zuig- en persopeningen op hetzelfde niveau. De pompkop en -huis zijn van gietijzer. Alle andere bevochtigde delen zijn van roestvrij staal.

Grundfos Unilift BMS pompen
BM

Drukverhogende horizontale meertrapspomp.
Deze boosterset is geschikt voor industriële en watertoevoer toepassingen waarbij de inlaatdruk maximaal 80 bar is. De boostersets worden gebruikt om de systeemdruk te verhogen.

Bronpompen:
Grundfos Unilift SB pompen
SB

Grundfos SB-pompen zijn dompelpompen met meerdere trappen, ontworpen om schoon water te pompen voor huishoudelijke tanks, ondiepe putten en regenwatertoepassingen.

Grundfos SP
SP

De Grundfos SP serie bevat dompelpompen met boorgat en zijn ontworpen voor het verpompen van grondwater. Alle pompen binnen deze serie zijn van roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in 3 materiaalkwaliteiten. De pompen zijn geschikt voor boorgaten in groottes van 4 “over 6” en 8 “tot 10”. De motorgroottes voor de pompen zijn beschikbaar in 0,37-250 kW.

Overige pompen:
Staat uw pomp hier niet tussen?

De experts van de Industrial Pump Group helpen u graag bij het vinden/leveren van uw benodigde pomp of onderdelen.

Over Grundfos

Grundfos is in 1945 opgericht in Denemarken. Na een aantal jaren is deze pompfabrikant uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider in waterpompen. De innovatieve fabrikant is trendsetter in watertechnologie en komen jaarlijks met nieuwe type pompen. Zij focussen zich op de nieuwste technologieën en op duurzaamheid.

De Grundfos Group bestaande uit meer dan 80 bedrijven is een van de grotere leveranciers voor de pompen in de CV en airconditioning. Naast deze circulatiepompen is Grundfos een grote naam op het gebied van drukverhoging. Zo levert Grundfos veel boostersets voor diverse gebouwen.

De productie van Grundfos pompen is enorm, er worden jaarlijks meer dan 16 miljoen pompunits gemaakt. Deze pompen zijn circulatie pompen voor verwarming en airco maar ook zeker centrifugaalpompen voor industrie, watervoorziening en afvalwater. Hier door is de kans groot dat u ook een pomp van dit merk heeft staan, als er voor deze pomp onderdelen of revisie benodigd is dan bent u bij IPG aan het juiste adres.

Grundfos produceert naast standaard motoren ook onderwatermotoren en heeft eigen technologieën voor het maken van druk- en frequentie- regelaars.

Dompelpompen

Grundfos is op het gebied van dompelpompen een van de betere fabrikanten, ze zijn een van de beste van de wereld. De door Grundfos gefabriceerde dompelpompen zijn uiterst efficiënt en duurzaam. De Grundfos Unilift pomp is een populair model en heeft voor diverse toepassingen een uitvoering van de pomp. Zo is er een Unilift voor het leeg pompen van uw kelder maar ook een voor het verpompen van vuilwater. De pomp is van hoogwaardige kwaliteit en makkelijk te installeren door de kwaliteitseisen van de fabrikant.

Bronpompen

Deze hoogwaardige, soepele bronpompen zijn ontwikkeld met het oog op laag energieverbruik en de beste prestaties. Deze pompen staan aan de top van de markt en is wereldwijd ontzettend populair, dit komt mede door de brede expertise binnen de professionele watervoorziening van de Deense fabrikant. De bronpompen zijn uitgevoerd in hoogwaardig materiaal en is mede hierom een product van hoge kwaliteit dat jaren mee kan.

Vragen of interesse? Neem contact met ons op!

Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar, neem snel contact op via 088 – 400 29 29, Whatsapp of onderstaand contactformulier.

    Naam:
    E-mail:
    Bericht:
    OFFERTE