(0251) 222 566 info@industrialpumps.nl

Mixers en voortstuwers Flygt, ABS, Sulzer KSB, Grundfos, Xylem en Wilo

Mixer / mixers (reciculator) van Flygt, ABS, Sulzer, KSB, Grundfos, Xylem en Wilo
In het biologische proces van een afvalwaterzuivering spelen mixers een belangrijke rol. De juiste opstelling van een onderwater mixer voorkomt dat er een te lage of te hoge voortstuwing optreedt. De nominale snelheid voor een actief slibmengsel bedraagt ongeveer 0,3 m/s. Bij te lage snelheden neemt het zuurstofrendement af.

Voortstuwer /voortstuwers van Flygt, ABS, Sulzer, KSB, Grundfos, Xylem en Wilo
Voortstuwers spelen een belangrijke rol in het biologische proces van een afvalwaterzuivering en zorgen voor geleidelijke vermenging van grote volumes met een minimaal energieverbruik. De juiste opstelling van een voortstuwer voorkomt een te lage of te hoge voortstuwing. De nominale snelheid voor een actief slibmengsel bedraagt ongeveer 0,3 m/s. Bij te lage snelheden neemt het zuurstofrendement af.

Service en reparatie mixers en voortstuwers
Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor service en reparatie van mixers en voortstuwers. Omdat we merkonafhankelijk werken, hebben we samenwerkingsovereenkomsten met verschillende pompfabrikanten. De gunstige ligging van onze vestiging draagt bovendien bij aan een snelle service.

ipg-mixer ipg-voortstuwer

Wilt u meer weten over de voordelen van een onderhoudscontract? Neem vrijblijvend contact met ons op!